Om oss

Vi er tre damer som har på hver vår individuelle måte erfaringer med dissosiasjon. Vi har slått oss sammen med en visjon om å hjelpe andre som strever med dissosiative lidelser. Vi ønsker å bryte ned fordommer, fremme hvor naturlig og logisk dissosiasjon faktisk er og bidra til et felleskap med fokus på støtte, formidling og samhold.


Ida

Ida er 36 år og Dissosiasjonsforum sitt ansikt utad. Hun lever med en dissosiativ lidelse og har jobbet aktivt med seg selv i traumebehandling siden 2010. Hun er sykepleier og jobber i dag på KAD og lindrende enhet på kommunalt nivå, men det er dissosiasjon og relasjonstraumer hun virkelig brenner for. Hun elsker menneskemøter og er ikke redd for å gå i dybden på de vanskelige og mørke temaene som mange strever med å forstå. Hun bruker mye humor i sin prosess og har erfart livet fra den mørkeste skyggesiden, men hun har også erfart at det finnes en vei ut av det med de rette rammene og forutsetningene.


Vilde

Vilde er 38 år og den med lengst fartstid i behandling. Også hun har en dissosiativ lidelse og kombinerer dette med en lederstilling. Vilde elsker å tilegne seg ny kunnskap og er spesielt opptatt av den terapeutiske relasjon, tilknytning og indre samarbeid.

Rebekka

Rebekka er den med kortest fartstid i behandling, som gir henne et unikt perspektiv fra hvordan første fase av behandling kan se ut. Hun brenner for at det skal tilbys faglig forsvarlig behandling til alle med dissosiative lidelser uansett hvor i Norge man befinner seg.

***

Tilsammen representerer vi hver vår fase i traumebehandling og utgjør en helhet i erfaring og kompetanse.

«Da lytter jeg innover, finner mening i eget mørke. Vi er ikke så forskjellige vi underlige, rare, skjønne mennesker på denne planeten».

Randi Mossing